Drejtori i shkollës ka denoncuar se 14-vjeçarja është përdhunuar nga prindi

Drejtori i shkollës ka denoncuar se 14-vjeçarja është përdhunuar nga prindi

Ja çfarë moti na pret javën e ardhëshme
LR-PDSH zyrtarisht emërtohet Aleanca për Shqiptarët
SKANDAL: Ambasadori i Kosovës zhytet në zgjedhjet lokale të Maqedonisë (FOTO)
Sela apo Ahmeti mblodhi më shumë qytetar në Saraj (FOTO)

Drejtori i një shkolle fillore në Tetovë ka denoncuar në polici se dy nxënëse të klasës së tetë i kanë rrëfyer atij, se shoqja e tyre, 14-vjeçare ka qenë e malltretuar psiko-fizikisht dhe seksualisht nga ana e babait të saj.
Drejtori ka biseduar me vajzën e cila e ka konfirmuar këtë.
MPB informon se vajza është kontrolluar nga gjinekologu dhe tani priten rezultatet.
Babai i dyshuar është ndaluar në stacion policor.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.