Disa figurat të njohura futen në Aleancën per Shqiptarët (FOTO)

Tensione në Kuvendin e Maqedonisë
Sot mbledhen liderët shqiptar në Maqedoni
Mes Profetit e Profetit
Deputetët përqeshin Manojllovskin, për homoseksualët (VIDEO)

Në konferencën e jashtëzakonshme për shtyp, Aleanca për Shqiptarët e Ziadin Selës prezentoi dy prurjet e reja. Përvec Selës, prezent ishte edhe nënkryetari i subjektit UNITETI, Zylfi Adili-QUFA, si pjesë e koalicionit të shndërruar në parti, njofton shprehja.

Prurje e re është edhe figura që nuk u njollos gjatë aktiviteteve para luftës, gjatë luftës së UCK-së dhe pas luftës, ish-deputeti Hysni Shaqiri. /shprehja.com

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.