Eh more Blerim Latifi, mos u merr me shqiptarët e Maqedonisë dhe me Komandant Hoxhën…

Eh more Blerim Latifi, mos u merr me shqiptarët e Maqedonisë dhe me Komandant Hoxhën…

24 vite burg për masakruesit e studentit shqiptar në Bruksel
Vesel Memedi dhe Gëzim Ostreni flasin: Ja e vërteta se a jemi larguar nga Aleanca për Shqiptarët
Spitali i Cyrihut ndihmon vogëlushen nga Maqedonia që pësoi djegie (VIDEO)
Aksion policor në Shkup, arrestohet një jordanez dhe tre persona nga Shkupi, Kumanova dhe Tetova

Eh more Blerim Latifi, mos u merr me shqiptarët e Maqedonisë dhe me Komandant Hoxhën, por trego sa mijëra euro i keqpërdore nga buxheti i Kosovës ?
Ti para se me fol për ata burra të mëdhenj ( shqiptarët e Maqedonisë) dhe Komadant Hoxhën të cilët luftuan për lirinë dhe pavarësinë e vendit tonë, dhe të cilët hapën dyert për popullin e Kosovës gjatë luftës 1999, ti ma mirë e ke me na tregu se sa mijëra euro i ke keqpërdorur nga buxheti i Kosovës për udhëtimet e tua zyrtare, fillimisht si këshilltar i Kryeministrit, dhe së fundi si këshilltar i Kryeparlamentarit.
Ti je shembulli klasik se si vjedhen paratë e qytetarëve të Kosovës.
Qëndrimet e tua për Islamin dhe muslimanët nuk janë të panjohura.


Ti publikisht ke fyer KUR’ANIN dhe ke vjellur vnerrë kundër besimtarëve dhe besimtareve muslimanë.
Ti je shembulli më i keq se si njerëzit e politikës kosovare të pasluftës fyejnë dhe nënçmojnë besimin islam dhe besimtarët.
Ne nuk befasohemi me qëndrimet tua që janë vazhdimësi dhe trashëgim i regjimit Millosheviqian, por befasohemi se si institucionet e drejtësisë heshtin përballë keqpërdorimit të parasë dhe pozitës tënde zyrtare ( për të cilën çështje shumë media kanë raportuar).
Por mos harro, ato para që i ke shpenzuar, ke me i vjellur.
Po të tregoj pse, ngase ti nuk e kupton gjuhën e besimtarëve, ” ke me i vjellur ngase harrami ka me të mbetë në fyt “.

Gëzim Kelmendi

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.