Era shkakton rrëmujë në lagjen Veri të Shkupit (Foto)

Era shkakton rrëmujë në lagjen Veri të Shkupit (Foto)

Nga 1 janari transporti publik në Shkup do të shfrytëzohet vetëm me bileta elektronike
“Alenca për Shqiptarët” shndërrohet në parti, Sela kryetar ?!
Një shpirt i djegur nga zjarri në Kondovë! (FOTO)
The Sun – Mes parave si sheikë, fotot që tradhëtuan shqiptarët në Angli (FOTO)

Era e fortë që është paraqitur papritmas, ka shkaktuar rrëmujë në lagjen Veri në Shkup, shkruan Gazeta Lajm. Edhe pse nuk ka zgjatur shumë, era ka thyer disa drunj, si dhe ka hedhur në tokë kabllot e telefonisë dhe televizioneve kabllore. Era e fuqishme ka përfshirë vetëm një pjesë të Shkupit.

 

veri3_wm

veri_wm

veri2_wm