Erdogan me mesazh të fuqishëm: Do të vazhdojmë “ndjekjen” e FETO-s kudo që gjendet

Erdogan me mesazh të fuqishëm: Do të vazhdojmë “ndjekjen” e FETO-s kudo që gjendet

Në Prishtinë shi në mëngjes
Katër ditë, 100 aksidente trafiku në Maqedoni (VIDEO)
Rrëfimi i një imami në “New York Times”: si e përjetuam zgjedhjen President të Donald Trump-it
Maqedoni, katër persona kanë sulmuar dhe përdhunuar një plakë

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka riafirmuar zotimin për të vazhduar sjelljen para drejtësisë të pjesëtarëve të organizatës terroriste FETO pas ekstradimit nga Kosova në Turqi të gjashtë pjesëtarëve të lartë të kësaj organizate, raporton Anadolu Agency (AA).

“Së fundmi, Agjencia jonë Kombëtare e Inteligjencës, në bashkëpunim me inteligjencën e Kosovës kapën gjashtë përfaqësues të lartë të FETO-s në Ballkan, i sollën dhe ia dorëzuan organeve policore. Ne kemi thënë se ata do të ikin, kurse ne do t’i ndjekim dhe sjellim këtu me lejen e Zotit kudo që gjenden. Do të kërkojmë llogari”, tha presidenti Erdoğan.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.