Ermira fjalë të mëdha për Hazbi Likën, ja çka thotë

Ermira fjalë të mëdha për Hazbi Likën, ja çka thotë

Përleshje në City Mall
Ka humbur jetën një fëmijë dyvjeç e gjysmë në Klinikën e fëmijëve
E pabesueshme, ja për çfarë përdoret tani treni i Serbisë i cili provokoi shqiptarët (FOTO)
Momente tmerri në qiell të avionit me mbi 70 pasagjerë që merret nga stuhia

Ermira Mehmeti

Mes tjerash, Hazbi Lika ka qene Deputet ne perberjen parlamentare 2014-2017. Ai ka mbajtur te gjalle frymen anti-VMRO ne grup parlamentar dhe ka luajtur rol vendimtar ne bllokimin e disa projekteve kyce nacional-shoviniste te VMRO. Hazbi Lika i ka prire grupit te deputeteve qe kundershtuan dhe penguan miratimin e stemes me luan dhe ndryshimet kushtetuese sipas tekave te VMRO. Hazbi Lika ne heshtje ka bojkotuar punen e Kuvendit per te deshmuar mospajtimin e tij me koalicionin BDI-VMRO dhe sidomos me nacional-shovinizmin e VMRO gjate ushtrimit te pushtetit.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.