Është kryer vjedhje në një shitore të teknikës së bardhë në Shkup

Është kryer vjedhje në një shitore të teknikës së bardhë në Shkup

Teprica e administratorëve shtetërorë në Maqedoni do të transferohet në firma private
Shqiptari në burg rrah sulmuesin Selës
Zejd Rexhepi në #ClickPlus: Kryesia ka vendos që mbledhja të zhvendoset në Shkup për shkaqe sigurie
Dy persona ndërruan jetë ndërsa tre janë lënduar rëndë nga një ndeshje e tre veturave

Një person i panjohur ka kryer vjedhje të rëndë në një shitore të teknikës së bardhë në rrugën “Tale Hristov” Shkup, transmeton Portalb.mk.

Ministria e Punëve të Brendshme informon se vjedhjen në polici e ka denoncuar A.H. (28) nga Shkupi. Vjedhësi e ka thyer qelqin e derës hyrëse dhe ka marrë me vete dy televizorë dhe një laptop dhe më pas është larguar në drejtim të panjohur.

Policia informon se janë duke u marrë masa për gjetjen e kryerësit dhe për zbardhjen e plotë të rastit.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.