Espinos në Kosovë, ka dy fjalë…

Lëndimet e muskujve adductor, pubalgjia, rehabilitimi i tyre tek sportistët dhe rikthimi në sport.
Hasani: Ishim afër medaljes, lamë përshtypje të jashtëzakonshme
Domaniku Morina dhe Reqica, kampionë të veteranëve për 2017
Kampioni i botës në not, jep lajmin e hidhur


Espinos në Kosovë, ka dy fjalë…
Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z.Besim Hasani, organizoi pritje për presidentin e Federatës Botërore të Karatesë (FBK), z.Antonio Espinos, i cili po e viziton për herë të parë vendin tonë. Pikërisht stacionin e parë në Kosovë, Espinos e kishte në Komitetin Olimpik të Kosovës.

I pari i karatesë botërore do të jetë i pranishëm në Kampionatin Evropian të Karatesë për Regjione, që mbahet për herë të parë në Prishtinë.Z.Espinos shoqërohej nga sekretari……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.