Estrada shqiptare apo ”Shkatërrimi i rinis shqiptare”

Estrada shqiptare apo ”Shkatërrimi i rinis shqiptare”

Shoqata Kulturore “Vizioni M” realizon projektin “…e ardhmja të pret ty!”
Dashakeqësit e kombit Shqiptar
Fatkeqësitë që solli kolonializmi evropian në moralin njerëzor
Të lundrosh në botën pa dhimbje

Estrada shqiptare është gjëja më e keqe çka i ka ndodhur popullit shqiptar në kohen e sotme. Shum të rinj tanë janë ndjekës të këngëtarve që janë pjesë e kësaj estrade, sidomos gjinia femrore e rinis tonë po i ndjekin këngëtaret të cilat po japin një mesazh shumë te turpshëm për rinin tonë, sikur në gjestet e tyre, në veshjet e tyre  dhe shumë gjëra tjera që janë te gabuara për rinin tonë, duke e çuar atë në shkatërrim.

Gjithashtu edhe këngëtarët e estradës shqiptare në veçanti ”reperët” po japin një meshazh të gabuar për rinin tonë, duke u reklamuar atyre alkoholin, armët, paratë, femrat, drogën, imoralitetin dhe shumë gjëra të tjera të cilat janë në shkatërrim të rinis tonë. Për fat të keq shumica e rinis tonë po ndjekin këta njerëz të cilët po japin mesazhe shumë të gabuara për popullin tonë, e shumë pak nga ata japin mesazh pozitiv.

Kështu ka ndryshuar edhe sjellja e fëmijve tanë, po frymëzohen nga këta njerëz dhe i imitojnë në mënyra të ndryshme dhe kjo është shumë e dëmshme për rinin tonë, fëmijët tanë. Shpresojmë që kjo gjendje e rinis tonë të ndryshojë dhe ti përkushtohen në maksimum shkollës dhe punë së tyre dhe jo të jenë ndjekës të këtyre njerëzve që në realitet janë shumë ndryshe nga ajo çka paraqesin në televizor apo internet.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.