Fakte të frikshme rreth merimangave

Fakte të frikshme rreth merimangave

Gruaja i tha të ujisë lulet pas vdekjes së saj, vite më vonë zbulohet arsyeja shokuese
Ja pse njerëzit që skuqen janë të veçantë
E hodhi në motor detergjentin për pastrimin e xhamave, u krijua masa e çuditshme që e bllokoi (Foto)
Ja si e pranoi Islamin Samanta

Të gjithë duket sikur kemi frikë nga merimangat dhe këto fakte do t’ju bëjnë të frikësoheni edhe më shumë.

Merimangat nuk mund ta tresin menjëherë ushqimin.

Merimangat kanë gjakun blu

Merimangat mund ta kontrollojnë presionin e tyre të gjakut

Merimangat nuk kanë shtyllë kurrizore

Në fund merimangat e hanë rrjetën e vjetër për ta bërë të renë

Nuk ka merimanga në Antarktikë

Nuk ka asnjë lloj merimange që është klasifikuar si vegjetarianë.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.