Familja Jashari i futet politikës

Familja Jashari i futet politikës

Lista e kandidatëve të BDI-së në Çair
Turqia paralajmëron Gjermaninë: Mësohu si të sillesh, po deshe marrëdhënie të mira
30 ditë paraburgim për personin që vendosi bombë në Parlamentin e Maqedonisë
Ekskluzive: Emrat e zëvendës-ministrave dhe drejtorëve të LR-PDSH-së

Familja emblematike e luftës çlirimtare të Kosovës, familja Jashari, ka vendosur 18 vjetë pas luftës t’i futet politikës. Familja Jashari është e njohur për retorikën e ashpër kundër zhvillimeve politike negative në Kosovën e pasluftës, njofton shprehja.

Gjithmonë kanë kundërshtuar veset shoqërore, ndonjëherë kanë hështur për politikat ditore, por asnjëherë nuk kanë marrë pjesë në proceset politike. Ata vazhdojnë akoma mos të bëjnë pjesë në asnjë parti politike, por kanë vendosur t’i futen politikës. Tashmë, gati se zyrtare, Bekim Jashari do të jetë kandidati për kryetar të Komunës së Skënderajit, njofton shprehja.

Afati i fundit për shpalljen e kandidaturave do të jetë sonte, deri në ora 24:00. Deri më tani, PDK edhe pse ka shpallur kandidaturat për komunat tjera, ajo nuk ka shpallë kandidaturën për komunën e Skënderajit, njofton shprehja. Arsyeja e largimit të PDK-së nga gara, kondsiderohet futja e familjes Jashari në garë./shprehja.com

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.