FASK-u e dha provimin edhe për organizime ndërkombëtare

Ndodh për herë të parë sonte në Champions, ja detaji që duhet të dini për finalen
Njeriu më i fortë në Kosovë, përgatitet për një sfidë të rrezikshme
Nesër në Zym mbahet gara e dytë automobilistike në disiplinën malore.
BE i KOK-ut përzgjodhi 19 sportistë që do të përfitojnë bursa nga SO i KON-it për LO “Tokyo 2020”


FASK-u e dha provimin edhe për organizime ndërkombëtare
Polaku Grzegorz Duda ka triumfuar në garën automobilistike, e cila u zhvillua në shtegun e Kullës në Pejë, që njëherësh ishte e vlefshme edhe për Kampionatin e FIA CEZ (Zona e Evropës Qendrore).

Duda ka pasur kohë fantastike prej 06:32.073 minuta (përfshirë të dyja vozitjet), duke lënë pas vetes Aldin Çoroviqin nga Mali i Zi, ndërsa një vend në podium ishte edhe për Blerand Hasanajn, i cili duke marrë parasysh veturën me të cilën u paraqit dhe krahasuar me veturat e dy të parëve, duhet të……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.