Forca të mëdha speciale në Saraj, por ja përse?!

Forca të mëdha speciale në Saraj, por ja përse?!

MPB konfiskoi armë dhe granata në fshatin Bllacë (Video)
Ekskluzive: BESA afër vendimit për të refuzuar pjesëmarrjen në Qeveri, ja arsyet!
Protesta para Ambasadës së Maqedonisë në Tiranë: “Mos kini frikë nga gjuha e Nënë Terezës”
Ish ambasadorja gjermane flet për rastin “Monstra”

Përballë urës së komunës së Sarajit është vendosur një pikë kontrolli nga ana e forcave të policisë së Maqedonisë, ndërkaq nga ana tjetër në pikë pagesën rrugore është vërejtur konvoj i forcave të armatosura.

Në sy të parë kjo gjendje i ngjanë kohës së vitit 2001, por sipas informacioneve që siguroj “KohaNeës” bëhet fjalë për realizimin e një filmi andaj dhe nuk ka nevojë për shqetësim.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.