Foshnja e lindur 450 gr sfidon parashikimet e mjekëve (FOTO)

Foshnja e lindur 450 gr sfidon parashikimet e mjekëve (FOTO)

Pjepri, ky frut i mrekullueshëm dhe vetitë e tij kuruese që nuk i keni ditur
Shtypni këtë pikë afër veshit dhe shikoni përfitimet shëndetësore
11 thënie frymëzuese, për të mos u dorëzuar asnjëherë
Pozicioni i gjumit është tregues i personalitetit tuaj

Austin Douglas erdhi në jetë kur nëna ishte në javën e 22 të shtatzënisë dhe mjekët nuk dhanë shpresë se ai mund të jetonte. Foshnja nuk ishte zhvilluar dhe as mushkëritë e tij ende nuk kishin filluar të funksionin dhe mbijetesa e tij ishte e pamundur.

Mirëpo, tani vogëlushi është 10 javësh dhe pasi i mbijetoi dy infeksioneve në mushkërive, prindërit shpresojnë që mrekullia e tyre së shpejti të lërë spitalin dhe të shkojë në shtëpi.

Foshnjat lindin kryesisht rreth javës së 40 dhe Austin që ishte vetëm 450 gramë sapo kishte bërë gjysmën e zhvillimit kur erdhi në jetë.

12 qershor 2017 (gazeta-Shqip.com)

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.