FOTO | Vetë-iniciativë për merremetimin e një rruge në fshatin Nigishtan të Shkupit

FOTO | Vetë-iniciativë për merremetimin e një rruge në fshatin Nigishtan të Shkupit

Shpend Ahmeti: Xhamia do të ndërtohet, çështja është nëse do të ketë dyqane nën të ose jo! (Video)
Tetovarja e tradhton 3 herë burrin politikanë (Video)
I vihet flaka deponisë ilegale në Haraçinë
Kërkohej në të gjithë Europën, kapet në Itali një shqiptar i shumëkërkuar. Ja akuzat

Banorët e fshatit Nigishtan në Shkup kanë marrë vetë-iniciativë për grumbullimin e mjeteve të nevojshme për merremetimin e rrugës në këtë fshat.

Rruga për shkak të instalimit të ujësjellsit është e dëmtuar disa kohë më parë dhe ende nuk është rindërtuar, e për këtë shkak banorët e këtij fshati kanë marrë një iniciativë të tillë.

Ky projekt humanitar është i hapur për të gjithë ata që dëshirojnë të ndihmojnë në përfundimin e kësaj rruge, për më shumë informacione si dhe për ndihmesë mund të kontaktoni në numrin: 070457213./Shprehja

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.