• Home
  • Shprehja
  • U frikësova aq shumë saqë shkova tek ime shoqe!
Shprehja Shprehje

U frikësova aq shumë saqë shkova tek ime shoqe!

1926743_10153104555612698_6547729167165726087_nËshtë e vështirë të gjendet një person i cili thotë:”U frikësova aq shumë saqë shkova tek ime shoqe!”
Muhamedi e bëri këtë ditën që i’u shfaq engjëlli Xhibril. Patjetër që duhet të ketë qenë një grua e madhe. |Gary Miller|

Related posts

Biri im! Rruga për tek Ai – duke bërë shenjë me gisht drejt qiellit – është e gjatë, prandaj bëj kujdes dhe kurrë mos u ndal!

shprehja

Më e keqja e një lufte…

shprehja

Në rrugëtimin e jetës…

shprehja

Login

X

Register