Fshati shqiptar me emrin e rrallë, do ju bëjë të qeshni

Fshati shqiptar me emrin e rrallë, do ju bëjë të qeshni

Vendet misterioze të botës (FOTO)
140.000 euro në vit, vetëm nga Instagrami (FOTO)
I kërkon të dashurës foto lakuriq, s’u beson syve kur sheh atë që ajo i dërgon (Foto)
Makina merr flakë, shoferët rrezikojnë për të shpëtuar viktimën (PAMJE TË RËNDA)

Toponimet e vendeve janë gjithnjë interesant nëse merren për studim apo nga rrënja që krijon emrin e tyre.

Në Shqipëri dhe Kosovë ka disa fshatra me emra nga më të çuditshmit dhe nuk është për t’u habitura duke parë tranzicionin politik dhe historikun nëpër të cilin kanë kaluar territoret shqiptare.

Shpesh, këto fshatra kanë bërë bujë në rrjetet sociale me emrat e tyre.

Por, së fundmi, është një fshat në Shqipëri që po merr vëmendje.

Bëhet fjalë për fshatrin “Gruemirë”, që duket se e ka kuptimin “grua e mirë”

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.