Funksionar i BDI në Shkup i bashkangjitet LR- PDSH-së! (FOTO)

Funksionar i BDI në Shkup i bashkangjitet LR- PDSH-së! (FOTO)

Aksidentohet rëndë familja nga Maqedonia
Lajm i Fundit/ Shqiptari nga Shkupi i jep dajak sulmuesit të Zijadin Selës në burgun e Shutkës
“National Geographic”: Brezovica e Butrinti ndër 10 vendet që meritojnë të vizitohen
Shi dhe vetëtima në Shkup dhe Tetovë, ja një pamje e mrekullueshme e shkrepur në çastin e duhur (FOTO)

Sevdair Aziri , funksionar i BDI në nivel lokal dhe një ndër aktivistët më me ndikim të BDI-së në degën Shuto Orizares si dhe aktualisht nënkryetar i komunës së Shuto Orizarës në facebookun e tij ka ftuar miqtë e tij që të marrin pjesë në kuvendin zgjedhor të degës së LR-PDSH të kësaj komune.

Ai ka ftuar për masovitet për të formalizuar degën e Shuto Orizares.

Sevdair Aziri ka qenë një ndër aktivistët më aktiv të BDI-së në këtë degë, i cili tani ka vendosur të rreshtohet në radhët e LR PDSH-së duke i dhënë mbështetje të fuqishme këtij subjekti si dhe liderit Ziadin Sela. (INA)