Garat e Paragllajdizmit ”Kosova Open” filluan sot në Istog

Volejboll femra, Mërtiri optimist për Ligën e Europës
Kampionet e vaterpolit bëhen heroina, shpëtojnë nga mbytja 3 plazhistë
Lëndimet e muskujve adductor, pubalgjia, rehabilitimi i tyre tek sportistët dhe rikthimi në sport.
Dy rekorde botërore në Hungari


Garat e Paragllajdizmit ”Kosova Open” filluan sot në Istog
Komuna e Istogut në bashkëpunim me Federatën Aeronautike të Kosovës dhe Aeroklubin “Shkaba” kanë organizuar garat ndërkombëtare të Paragllajdizmit ”Kosova Open” që filluan sot të mbahen në bjeshkët e Istogut në Shymek, rrugës për në Lugë të Butë. Si pjesëmarrës në këto gara, përpos pilotëve nga Kosova, morën pjesë edhe pilot tjerë nga Shqipëria dhe Maqedonia.

Fluturimi  i paragllajdistëve u bë nga pika e Shymekut dhe aterimi i  tyre u bë……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.