Gjërat që nuk e prishin agjërimin

Gjërat që nuk e prishin agjërimin

MBËSHTETJE DHE FORCË
7 ngjarjet e mëdha që kanë ndodhur dhe do ndodhin në ditën e Xhuma
REVOLTA E BESIMTARIT DHE TË RINJËVE NGA RRADHËT E FARAONIT
KUR T’I JEPET POZITA ATIJ QË NUK E MERITON…

1. Marrja e ushqimit dhe e pijeve me harresë apo përdhunisht (me dhunë).

2. Barnat që përdoren në sy dhe në veshë, heqja e dhëmbit dhe pastrimi i varrës.

3. Injeksionet joushqyese (penicilina, vaksinat), por më së mirë është të merren pas iftarit.

4. Përcjellja në fyt e pështymës apo e pluhurit të rrugës ose të miellit.

5. Gazrat që përdor i sëmuri (prej frymëmarrjes) për lehtësimin e frymëmarrjes.

6. Dhënia e gjakut në sasi të vogël për analizë mjekësore.

7. Përdorimi i tabletave nën gjuhë.

8. Përdorimi i ilaçit për pastrimin e fytit (nëse nuk përcillet në fyt).

9. Pastrimi i veshëve, i trupit gjatë ditës, pikat që përdoren në hundë (me kusht që të mos depërtojë në fyt).

10. Kontrollimi mjekësor me aparate të ndryshme që bëhet në stomak dhe në fushën e gjinekologjisë.

11. Pastrimi i dhëmbëve me misvak apo brushë (por duhet pasur kujdes që të mos depërtojë në fyt).

12. Hedhja e ujit në kokë, në rast se ka temperaturë, apo shpëlarja e gojës.

13. Nëse është xhunub, mund të lahet dhe ta vazhdojë agjërimin.

14. Përdorimi i erërave dhe i parfumeve.

15. Dhënia gji fëmijës.

16. Futja e ujit në gojë dhe hundë gjatë marrjes së abdesit, duke pasur kujdes që të mos përcillet në fyt.

17. Dhimbjet e pakta të kokës, flama, kollitjet e lehta.

18. Shijimi i ushqimit me majë të gjuhës.

19. Puthja, përkëdhelja, përqafimi i gruas me kusht të përmbajtjes, që të mos shkaktohet ejakulimi.

20. Përgojimi, rrena, shpifja, mbartja e fjalëve (por këto e pakësojnë vlerën e agjërimit).

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.