Gjeti kohën më të papërshtatshme, për të lëvizur ndërmjet dy shkëmbinjve (Video)

Gjeti kohën më të papërshtatshme, për të lëvizur ndërmjet dy shkëmbinjve (Video)

Adele i shkruan letër fansave. Befason
Motra e kujt është aktorja “Rabija”
Nuk duket si 50 vjeçare
Vetëm 1% e njerëzve kanë mundur ta gjejnë gabimin në këtë fotografi!

Akrobati i paemëruar, ka provuar të kalonte sipër dy shkëmbinjve në Nazare të Portugalisë, derisa deti ishte i trazuar dhe me valë të rrëmbyeshme.

Për më keq, ai nuk kishte vendosur litar të tendosur, por një mjet tjetër që ishte më i lirë dhe vështirëson lëvizjen, transmeton Telegrafi.
Turistët që ndodheshin aty, filmuan një pjesë të lëvizjes së tij, kur përpiqet të mbajë balancën, por sërish bie.

Megjithëse me shumë vështirësi, akrobati ia ka dalë të dilte në cepin tjetër, pasi rrëzohej vazhdimisht shkaku i kushteve të papërshtatshme. /Telegrafi/

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.