Gjobiten dy lokale në Tetovë, kjo është arsyeja

Gjobiten dy lokale në Tetovë, kjo është arsyeja

Deputeti i LSDM-së citon Pejgamberin a.s. I mallkuar qoftë ai që e bën
Anulohet seanca për rastin “Lagja e Trimave”
Në kufirin Serbi – Maqedoni u gjetën 150.000 euro, ja ku ishin fshehur (Foto)
Pëson infarkt, kandidati shqiptar favorit për kryetar komune

Dje më 20 gusht rreth orës 1 pas mesnatës, policët e Sektorit të Punëve të Brendshme të Tetovës kanë kryen kontroll rutinë ku janë përfshirë disa objekte hotelerike në zonën qendrore të Tetovës. Ky kontroll ka pasur qëllim hetimin e atyre që prishin rendin dhe qetësinë publike me lëshimin e muzikës me zë të lartë, përkatësisht shkaktimit të zhurmës.
Gjatë këtij kontrolli, në objektet hotelerike “Story bar” dhe Repablik”, të locuar në rrugën “Boris Kidriç”, me fonëmetër janë matur 89.3 dhe 85 85.4 decibel.
Të dy pronarëve, S.S. (61) dhe T.T. (29) nga Tetova u janë përgatitur raporte dhe do të përballen me ndëshkime në bazë të rregullative ligjore, përkatësisht gjoba në të holla.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.