Gratë e burgosura në Shkup mbrëmë kanë tentuar të ikin

Gratë e burgosura në Shkup mbrëmë kanë tentuar të ikin

Gruevski paralajmëroi reforma dhe qasje të re ndaj shqiptarëve dhe ndërkombëtarëve
Zejd Rexhepi në #ClickPlus: Kryesia ka vendos që mbledhja të zhvendoset në Shkup për shkaqe sigurie
‘Tërmet’ në PDK, ja sa deputetë do ti ketë në Kuvend
Lëvizja Besa ja planin për Kumanovën dhe Likovën

Mbrëmë janë vërejtur forca të shtuara të policisë në burgun e ”Idrizovës” dhe gjithashtu janë dëgjuar të shtëna për të qetësuar situatën.

Të burgosurat në sektorin e grave në këtë burg kanë pasur plan që të arratisen nga burgu i Idrizovës.

Merret vesh se të njejtat kanë pasur edhe ndihmë nga jashtë për të organizuar ikjen sa më mirë, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Nga MPB-ja nuk kanë informacione zyrtare ende rreth aksionit të ndalimit dhe planit të grave për ikje nga vuajtja e dënimit.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.