Hana, notuesja 7 vjeçare me shumë suksese e medalje të fituara

Geta Beça sërish pjesë e kampionatit botëror për fitnes
Njeriu më i fortë në Kosovë ka një mesazh: Jo gjithkush…
Volejboll femra, Mërtiri optimist për Ligën e Europës
Sportistët bënë një vepër të madhe për Fitore Ibishin


Hana, notuesja 7 vjeçare me shumë suksese e medalje të fituara
Hana Jashari e lindur në Podujevë me 24.05.2010, është notuesja më e re në klubin e notit “Ilirida”.

Ajo është anëtarësuar në këtë klub në moshën 5 vje?are dhe që nga ajo kohë ka treguar suksese të larta.

Edhe pse e pakonkurencë në moshën e saj, ajo ka arritur të dalë fituese në shumë gara të organizuara në Kosovë dhe jashtë saj, duke garuar me garues më të mëdhenj në moshë.

Në garën memoriale “Esmir Shala”, të mbajtur në……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.