Haraçina me kanalizim fekal të ri?!

Haraçina me kanalizim fekal të ri?!

Strugani arrestohet me 15 kilogramë drogë në Turqi
Gjendet trup i pajetë në lumin Vardar (FOTO)
Makinat e parkuara gabim bllokojnë zjarrfikësin në Shkodër (VIDEO)
Komuna e Velesit pengon ndërtimin e shkollës shqipe. Reagon Ganiu (VIDEO)

Sot,në ambientet e Ministrisë së Mjedisit Jetësor  dhe Planifikimit Hapësinor, ministri Sadulla Duraku nënshkroi marrëveshjen me përfaqësuesin e Shoqatës së ndërtimtarisë, transportit, tregtisë dhe shërbimeve JU-BAJ nga Shkupi.

Marrëveshja ka të bëjë me ndërtimin e një pjese të kanalizimit fekal në f. Haraçinë, komuna e Haraçinës. Vlera e marrëveshjes arrinë rreth 35 milionë denarë.

Me këtë projekt parashihet ndërtimi i rrjetit të kanalizimit primar i përbërë nga 7 krahë kryesorë dhe 5 ndihmës me gjatësi prej 3030 metra, prej të cilëve Ministria e Mjedisit Jetësor  dhe Planifikimit Hapësinor, do të realizojë ndërtimin e Krahut 4 dhe Krahut 7.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.