Haraçinë, grabiten 200 litra naftë për amvisëri

Haraçinë, grabiten 200 litra naftë për amvisëri

Prej sot rryma më lirë
Caktohet kandidati i BDI-së për Saraj
Funksionar i BDI në Shkup i bashkangjitet LR- PDSH-së! (FOTO)
U dhurua gjakë në Çarshin e vjetër të Shkupit

Një autor i panjohur nga ambulanca në Haraçinë ka grabitur dyqind litra naftë për amvisëri, njoftoi policia.

FA. (58) nga fshati i Haraçinës, e punësuar në ambulancën e këtij fshat si infermiere patronazhi, dje ka raportuar se një autor i panjohur ka kryer grabitje në Stacionin Shëndetësor në Haraçinë.

Siç njoftoi MPB, autori me përdorimin e forcës ka hyrë në hapësirat e podrumit, ka çmontuar një zorrë të rezervuarit dhe ka marrë rreth 200 litra naftë për amvisëri dhe më pas është larguar në drejtim të panjohur.

Merren masa për gjeten e autorit dhe për zbardhjen e plotë të rastit.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.