Himni serb nuk dëgjohet në Kroaci. Kroatët fërshëllejnë himnin serb duke brohoritur “Vukovar, Vukovar” (VIDEO)

Himni serb nuk dëgjohet në Kroaci. Kroatët fërshëllejnë himnin serb duke brohoritur “Vukovar, Vukovar” (VIDEO)

Në këtë shtet dënohesh me 135 mijë euro dhe 15 vjet burg nëse vesh fanellën e Barcelonës
Federata e Sporteve Universitare pritet të pranohet në Federatën Ndërkombëtare të Sporteve Universitare
Federata e Sporteve Universitare pranohet me të drejta të plota në FISU
Notarët tanë zhgënjejnë

Ndeshja e shumë pritur Koraci vs. Serbi e vlefshme për Kampionatin Evropian të Henbollit, i cili po zhvillohet në Kroaci, gjatë intonimit të himnit serb tifozët kroatë brohoritnin “Vukovarit, Vukovar”.

Gjatë luftës në vitet e 90-ta në Kroaci, serbët kishin kryer krime të tmerrshme ndaj kroatëve në qytetin e Vukovarit, dhe me mijra kroat ishin dëbuar nga qyteti.

Kjo ishte arsyeja pse sot kroatët e fërshëlluanë himnin serb dhe duke brohoritur “Vukovar, Vukovar”.

Ndeshja përfundoi me fitore të Kroacisë

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.