Hiqeshin si balerina, policia e Maqedonisë i arreston për prostitucion…

Hiqeshin si balerina, policia e Maqedonisë i arreston për prostitucion…

HESHTJA E 90 SEKONDAVE! Kur prokurori merr në mbrojtje vrasësin
“Besa mban konferenca tallava”
BDI mban për vete drejtoritë e të Hyrave Publike në Tetovë dhe Gostivar, ja kush do t’i udhëheq
VIDEO | Ja cili ministër i Qeverisë së re shkon në këmbë në punë

Katër shtetase shqiptare janë gjobitur me 400 euro dhe janë dëbuar nga Maqedonia, pasi një aksioni policor

Sikundër raportohet, gjithashtu policia ka arrestuar edhe dy shtetase shqiptare dhe një serbe për qëndrim ilegal dhe me akuzën e prostitucionit.

Ato akuzohen se punonin në tre objekte hotelirie në Sedllarcë të Epërme të Tetovës dhe Raven të Gostivarit.

Shtetaset e huaja të arrestuara ndodhen në stacionin policor të Gostivarit dhe Tetovës. Sipas Ministrisë së Brendshme maqedonase, shtetaset do të deportohen në vendet e tyre. Sikundër raportohet, në momentin e ndalimit, ato kanë deklaruar se punonin si balerina, por policia dyshon se ato prostituonin.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.