I dorëzohen 2000 euro familjes së kampionit që humbi jetën

Kosova, e bronztë në Kampionatin Evropian për rajone
U arrestua Tiger Woods i dyshuar për grahje nën alkool
Komiteti Paraolimpik i Kosovës organizon Lojërat Mini-Olimpike 2017
Njeriu më i fortë në Kosovë, paralajmëron një çudi…


I dorëzohen 2000 euro familjes së kampionit që humbi jetën
Ashtu siç ishte planifikuar edhe më herët, shuma e fondit të tri çmimeve të para në edicionin e 67-të të Kërcimeve nga Ura e Fshejtë, iu dedikua familjes së kampionit të ndjerë Sali Riza Gërqina. Përfaqësues të kompanisë TimeOUT, së bashku me tre me të mirët e këtij edicioni, Florid Gashi, Shkëlzen Goçi dhe Ludovik Prenqi, i kanë dorëzuar çekun dhe të hollat në vlerë prej 2 mijë euro, dedikuar familjes Gërqina. Duke i mirë pritur kampionët, bashkëshortja……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.