Imsakija 2017

Imsakija 2017

Arrestohen katër persona në Gostivar
KONFERENCA E JASHTËZAKONSHME E LËVIZJES BESA. REAGIMI I PLOTË
Fokus: Do të tronditeni se kush do të dëshmojë kundër Gruevskit dhe klanit të tij?! (FOTO)
Rrahje me grushta në një ambasadë të Maqedonisë, sherri i ndrrimit të pushtetit?!

Kjo Imsakije vlen vetëm pëe qytetin e Shkupit! Nëse e dëshironi me kualitet më të lartë atëherë ju duhet ta shkarkoni në linkun e më poshtëm: Imsakija 2017 – Shprehja

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.