Instagram po teston një veçori të re (FOTO)

Instagram po teston një veçori të re (FOTO)

Ummah, bashkon muslimanët në një aplikacion
Diplomon pas 13 vjetëve Mark Zuckerberg (Foto)
Ja pse keni Wi-Fi të ngadalshëm në shtëpi
JA CILI ËSHTË APLIKACIONI I VETËM QË KA TRUMP NË IPHONIN E TIJ

Instagram është duke krijuar një format të standardizuar, i cili do t’ua bëjë të qartë të gjithëve kur një postim është paguar nga ndonjë reklamues.

Këto nuk janë reklama të cilat bizneset i blejnë direkt nga Instagram, por reklama të cilat bëhen nga të famshmit, të cilët paguhen nga reklamuesit për t’i promovuar produktet e tyre tek ndjekësit.

Kjo është një fushë në të cilën kompani të mëdha mediale dhe teknologjike janë të interesuara shumë, transmeton Gazeta Express.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.