Ja çka vërejnë meshkujt së pari tek femrat

Ja çka vërejnë meshkujt së pari tek femrat

Gjërat që duhet të bëni për një fundjavë më të mirë
Si t’i zgjeroni këpucët e ngushta dhe t’i bëni më komode (FOTO)
7 mënyrat për të harruar një lidhje dashurie
Hidhni 5 aspirina në lavatriçe dhe rezultati do t’ju mahnisë

Tërheqja është një gjë shumë individuale, por janë disa “pika” në trupin e një femre që menjëherë provokojnë interesin e meshkujve.

Anketa është kryer me një kampion prej pesë mijë meshkujve, në të cilën të anketuarit është dashur që t’iu përgjigjen pyetjes “çka është gjëja e parë që vëreni te një femër që ju tërheq fizikisht?”, ka sjellë rezultate interesante, raporton zaodvoljna.hr.

Edhe pse ne fillim u mendua se gjinjtë dhe prapanica me siguri do të jenë në vendin e parë, përgjigjet ishin pak më shumë imagjinative.

Pra, në radhë të parë janë sytë e femrave, do të thotë shikimi, ndërsa në të dytin ishte buzëqeshja.

Pastaj vijojnë: gjinjtë, flokët, pesha, këmbët, stili, prapanica, lartësia, dhe në fund, lëkura.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.