Ja emrat e komunave ku do të kërkohet mbështetja mes Lëvizjes BESA dhe Aleanca për Shqiptarët, nëse arrihet marrëveshja

Ja emrat e komunave ku do të kërkohet mbështetja mes Lëvizjes BESA dhe Aleanca për Shqiptarët, nëse arrihet marrëveshja

Fjalimi i Mesila Dodës në Parlament: O ju muslimanë e të krishterë, për hir të Zotit e të familjes mos votoni martesat gej! (VIDEO)
ZYRTARE: Panuçi trajneri i Shqipërisë
ALI AHMETI: Me 15 Tetor i pari i Shkupit të vjetër do jetë Visar Ganiu
Çka i ka ndodhur nje Tetovari ne Durres.Do të habiteni me çmimet e ushqimit në nje restorant

Agjencia Zhurnal nga grupi negocues nga dy subjektet politike, Lëvizja Besa dhe Aleanca për Shqiptarët, mëson emrat e komunave të cilët do jenë nësë arrihet marrëveshja mes këtyre dy subjekteve politike për zgjedhjet lokale që do të mbahen më 15 tetor të këtij viti.

Aleanca do të mbetet pa kandidat në të gjitha komunat nga Gostivari deri ne Likovë, ndërsa BESA mbetet nga Gostivari deri në Strugë.

Nëse arrihet marrëveshja mes Lëvizjes BESA DHE aleancës për Shqiptarët, ajo do të realizohet sipas një primi.
Në bazë të parimit të marrëveshjes mes Lëvizjes BESA dhe Alencës për shqiptarët, parim i cili parasheh që në komunat ku njëri subjekt politik ka pasur më tepër vota, të përkrahet nga subjekti politik i cili ka pasur më pak vota.

Komunat ku Aleanca për Shqiptarët do të nxjerrë kandidatë ndërsa ata do të përkrahen edhe nga Lëvizja BESA janë:

1. Gostivar
2. Vrapçishtë
3. Dibër
4. Strugë

Ndërsa komunat ku Lëvizja BESA do të nxjerr kandidat dhe ato do të përkrahen edhe nga Aleanca për Shqiptarët janë:

1. Bogovinë
2. Tetovë
3. Tearcë
4. Brvenicë
5. Zhelina
6. Saraji
7. Studeniçani
8. Çair
9. Haraçinë
10. Likovë
11. Dollnen

zhurnal.mk

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.