Ja emrat e kryetarëve të degëve të Aleancës nga Likova deri në Strugë

Ja emrat e kryetarëve të degëve të Aleancës nga Likova deri në Strugë

Maksi i Kumanovës e len një ministër të presë dy orë te dera! Ja emri dhe fotografia e tij! (Foto)
Mjeku i shkruan ministrit Taravari
ZYRTARE: LR-PDSH do të merrë 20 drejtori të rëndësishme
Sokoli: Ja kush ka ofruar para për rastin “Kumanova”

Këshilli Qendror i Aleancës për Shqiptarët për përgatitjen e Kongresit të parë të ASH-së, javën e kaluar me sukses e ka mbaruar fazën e zgjedhjeve të brendshme dhe konsolidimin e strukturave partiake duke filluar nga kuvendet e nëndegëve dhe degëve, kryetarët e nëndegëve dhe degëve, kryesitë e nëndegëve dhe degëve.

Kryetar të Degëve të ASH u zgjodhën:
Strugë: Imer Imeri
Dibër: Ilirjan Fetahu
Kërçovë: Abdulla Sejdini
Tetovë: Altrim Mahmuti
Gostivar: Jeton Selimi
Kumanovë: Huzeir Mustafi
Çair: Fadil Nika
Bogovinë: Halil Sulejmani
Vrapcisht: Isen Shabani
Zhelinë: Shaban Arsllani
Bervenicë: Kujtim Idrizi
Tearcë: Tahir Tairi
Jegunovcë: Nadi Sulejmani
Shutorizare: Sevdair Aziri
Cucer Sandevë: Liman Limani
Prespë: Maliq Shemshedini
Manastir: Afrim Selimi
Saraj; Nexhat Nuishi
Likovë: Ardian Demiri
Dollnen: Bajram Alia
Haracinë: Skender Jusufi
Gazi Babë: Adnan Alija
Zelenikovë: Nusret Elmazi
Sopishtë: Orhan Gafuri

Ndërsa ditët në vijim pritet edhe mbajtja e Kuvendeve Zgjedhore në Veles, Çashkë dhe Butel. Ndërsa në Ohër, Mavrovë-Rostushë dhe Petrovec do të formohen Këshillat Vendor.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.