Ja për sa para do të shitet mercedesi i Gruevskit

Ja për sa para do të shitet mercedesi i Gruevskit

Tragjedi në Kumanovë, gjendet e vdekur vajza 27 vjeçare
UKA Komerc tani edhe me shitore të specializuara në Tiranë
Komuna e Studeniçanit: Nuk do të lejojmë që politika dhe interesat personale të përzihen në arsim
Pedofili kishte udhëtuar mbi 100 milje që të takohet me një vajzë të mitur, në vend të saj u shfaqen policia që kishte hapur llogarinë e rrejshme (Video)

Zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnjakovski ka thënë se është sjell vendim se çka duhet të bëhet me Mercedesin të cilën e kishte blerë qeveria e mëparshme në krye me Nikolla Gruevskin.

“Simboli i shpenzimeve jo transparente që kishte bërë qeveria e mëparshme, Mercedesi, është sjell vendim që të shkoj në aknand publik dhe vlerën e saj e dini. Çmimi fillestar është 230 mijë euro, ankandi do të zhvillohet në rrugë elektronike në periudhën që vijon. Vendimi është sjell”, ka thënë Boshnjakovski, njofton Medial.mk.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.