Ja se si duket një fëmijë që nuk ka konsumuar as një gram sheqer gjatë gjithë jetës (FOTO)

Ja se si duket një fëmijë që nuk ka konsumuar as një gram sheqer gjatë gjithë jetës (FOTO)

Dy mënyra të thjeshta për të zëvendësuar efektin e kafes në mëngjes
Cila është pija që duhet të pini nëse keni fryrje barku pas çdo vakti
Foshnja e lindur 450 gr sfidon parashikimet e mjekëve (FOTO)
Shtypni këtë pikë afër veshit dhe shikoni përfitimet shëndetësore

Ka shumë sheqer dhe përbërës të përpunuar në ushqimin tonë ditëve të fundit, që është e vështirë t’i shmangemi madje.

Megjithatë, me sasinë e duhur të përkushtimit dhe njohurive, ju mund të hani plotësisht në mënyrë organike – ashtu si fëmija me emrin Grace.

Grace Cooper është një vajzë dy vjeçare e gjysmë e cila kurrë nuk ka ngrënë një gram sheqer të përpunuar gjatë gjithë jetës së saj. Është e mahnitshme që prindërit e saj ishin në gjendje ta mbanin sheqerin e përpunuar larg saj, transmeton Gazeta Shneta.

Për shembull, një studim i kryer nga Reuters deklaroi se gjetën gjurmë të kimikateve potencialisht të rrezikshme në produktet kryesore të shishes së qumështit për foshnje. Ata gjetën shuma gjurmë melamine në shishen e qumështit të foshnjës. Melamina është një komponim kimik i përdorur për të bërë plastikë.

Megjithatë, në Kinë ka pasur shumë foshnje që ishin ose të sëmura ose të vdekura nga shishja e qumështit të foshnjës kimikisht i ndotur. Natyrisht, është gjithmonë më mirë të ushqehet me gji, ç’të themi për ushqimin e foshnjës pas këtyre fazave?


Të gjitha produktet ushqimore të fëmijës në treg këto ditë pretendojnë të jenë organike, të shëndetshme. Por ato janë në fakt e kundërta. Disa ushqime kryesore për fëmijë janë të mbushura me konservues dhe sheqer të përpunuar.

Edhe pse merr pak më shumë kohë dhe është pak më e shtrenjtë,ia vlen që ta merrni Grace Cooper për shembull!

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.
ARTIKULLI ME I RI
ARTIKULLI ME I VJETER