21 C
Skopje
August 13, 2018
Informacione Rajoni dhe Bota

Jarës 4-vjeçare i duhet ndihmë për mjekimin e kurrizit

Asaj i duhet ndihma e të gjithëve, që të sigurojë paratë për operimin në boshtin kurrizor.

Të gjithë ata që duan ta ndihmojnë familjen Rashiti, mund ta kontaktojnë përmes këtij numri: 045 637 570

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Shpallen maturantët më të suksesshëm në Maqedoni

shprehja

Nga kush ndjen frikë Mickovski?! Kërkon sigurim policor

shprehja

Draft-statuti i Asociacionit ende s’është dërguar në Bruksel

shprehja