Ju kanë bllokuar në Instagram? Si t’a zbuloni

Ju kanë bllokuar në Instagram? Si t’a zbuloni

Ja pse keni Wi-Fi të ngadalshëm në shtëpi
Aplikacioni ri, “tmerr” për privatësinë e përdoruesve të Facebook-ut
Tani Google ju tregon Kiblën (Foto, app)
Tri arsye pse duhet ta instaloni iOS 10.3

Nëse keni qenë në një moment ku provoni dhe shikoni postimet e ndonjë prej miqve tuaj, por nuk jeni në gjendje të hyni në profilin e tyre, atëherë ka një zgjidhje për këtë.

Nëse doni të dini nëse ndonjë nga miqtë tuaj ju ka bërë bllok në Instagram, tani mund t’a zbuloni.

Nëse profili i Instagram-it të përdoruesit është vendosur në “private” atëherë emri i atij personi nuk do të shfaqet në listën e kërkimit; megjithatë kjo mund të nënkuptojë që ata ose ju kanë bllokuar ose e kanë deaktivizuar llogarinë e tyre në Instagram.

Një mundësi është që të krijoni një llogari të re në Instagram dhe pastaj thjesht ta përdorni funksionin “Kërko” duke vendosur emrin e përdoruesit në shiritin e Kërkimit / Search.

Nëse ju tregon profilin e personit, atëherë është pothuajse e sigurt se ata ju kanë bllokuar juve nga lista e miqve të tyre. /albeu.com/

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.