Ju mjaftojnë 7 dollarë për të kuptuar nëse partneri ju tradhëton

Ju mjaftojnë 7 dollarë për të kuptuar nëse partneri ju tradhëton

Emri i rrallë që Leonora Poloska i vendosi vajzës
Inkurajoni fëmijët tuaj të luajnë me flutura anti-stresuse, por për një arsye shumë më të rëndësishm
Ky çift po trondit botën, ajo që ata bëjnë me njeri- tjetrin është e pazakontë (Video)
Trëndafili i vetmi i zi në botë, ku gjendet

Aplikacionet që ju ndihmojnë për tu takuar me njerëz të ndryshëm mund t’ju ndihmojë edhe për të kuptuar nëse partneri apo personi që pëlqen të tradhëton.
Nëse keni përdorur Tinder, qoftë për të shkruajtur me dikë apo të tradhëtoni fizikisht, atëherë jeni në probleme serioze.
Aplikacioni Sëipebuster që kushton vetëm 7 dollarë ju lejon që të kërkoni për dikë në Tinder dhe të zbuloni kur kanë qenë aktivë për herë të fundit.
Nëse do mundoheni të justifikoheni duke thënë se thjesht keni harruar të caktivizoni llogarinë tuaj, nuk do ia dilni.
Sëipebuster mund të bëjë vetëm 3 kërkime për 7 dollarë ku zbulohet gjithcka duhet të shikoni është emri mosha dhe vendi ku jeton.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.