“Kam përkrahjen e Aleancës dhe Besës për kryetar të Gostivarit”

“Kam përkrahjen e Aleancës dhe Besës për kryetar të Gostivarit”

Zgjedhet drejtor i ri një shqiptarë nga Velesi
Parlamenti i Kosoves për herë të Parë me dy deputete me shami (FOTO)
Ky është betimi që duhet ta bëjnë deputetët (DOKUMEMT)
Pamje të plaçkitjeve në metropolin gjerman: Anarkia të cilën Hamburgu kurrë nuk e ka përjetuar (Video)

Kandiati për kryetar të Gostivarit, Sulejman Rushiti sqaron se është i gatshëm akoma të kandidon për Gostivarin. Por gjithashtu, sqaron se është i gatshëm edhe të largohet nga gara në momentin kur do të del një kandidat i ri që do të sfidon pushtetin aktual, njofton shprehja. Këtë e bën vetëm ‘mos bëhemi ne shkaktar të përçarjes’.

Ai gjithashtu tregon se për kandidimin e tij ka përkrahjen e një pjese të Aleanca për Shqiptarët dhe Lëvizjes Besa, njofton shprehja. Këto janë disa nga qëndrimet e tij:
” Propozimi që unë të jem kandidat i mundshëm erdhi si pasojë e diskutimeve me një numër të madh të elitës intelektuale, të afaristëve, qytetarëve të pavarur dhe shumë anëtarëve të Aleancës për Shqiptarët dhe një pjesë e anëtarëve të Besës në Gostivar.
Vetëm një gjë mund të na step, vetëm ideja që mos bëhemi ne shkaktar të përçarjes! Ne veprojmë me parimin: Nuk vlen asnjë fitore nëse e humbim arsyen!”, deklaron Rushiti, transmeton shprehja.

 

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.