Kërcen në pishinë njeriu më i fortë në Kosovë, por provokon të tjerët

Dani Pedrosa regjistron pole position në Montmnelo
Domi emocionon, Gjakova kujton kampionët, dy prej tyre kishin humbur jetën tragjikisht!
Thaçi uron Vokrrin dhe Salihun
Espinos në Kosovë, ka dy fjalë…


Kërcen në pishinë njeriu më i fortë në Kosovë, por provokon të tjerët
Bujar Muli njihet me fuqinë  tij, që e ka dhunti nga Zoti! Njihet me fuqinë  tij që frenon veturat pavarësisht sa i jep gaz, po ashtu çon me shpinë lart edhe traktorin dhe bile një vajzë bukuroshe me post gazetare me një dorë e kishte mbajtur lart! Muli kësaj here kërcen edhe në pishinë dhe madje e provokon edhetë tjerët.

“Ik dallëndyshe shqiponja po vjen”, shkruan Muli. Të gjithëve iu bëri me dije se ai ka mjeshtri edhe në not, duke e quajtur veten Shqiponjë!

Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.