Kërcen në ujë- i humbin gjurmët

Kërcen në ujë- i humbin gjurmët

Zaev dhe Sela, protagonistët e Karikaturës së Ditës
Ja cfarë bëri sot për Ramazan kryeministri Kanadez (Foto)
Kryeministri Tsipras uron Ramën
Arrestohen pesë persona të dyshuar për përfshirje në vepra të ndryshme penale (FOTO)

Në Radovish mbrëmë rreth orës 23:25 në vendin e quajtur “Inkata” nga bregu i ujërave të digës “Mantovo ka kërcyer një burrë, me ç’rast i janë humbur gjurmët.

Siç kumton MPB, bëhet fjalë për personin R.A. (30) nga fshati Dedino.

Policia ka ndërmarrë të gjitha masat për gjetjen e personit.