Kërcënime në adresë të deputetit të LSDM-së dhe familjes, ja emri dhe fotografia e tij (Foto)

Kërcënime në adresë të deputetit të LSDM-së dhe familjes, ja emri dhe fotografia e tij (Foto)

VMRO fillon të publikojë incizime për LSDM-në, dëgjone “bombën” e parë?! (Video)
Rrëhohet ura, dhjetëra turistë mbeten të bllokuar në Prilep
Shqiptari do të jetë nënkryetar i LSDM-së
MASH zgjat orët mësimore nga 45 në 55 minuta, nxënësit nuk do të kenë më detyra shtëpie

Deputeti dhe kryetari i degës së LSDM-së në Strumicë, Kosta Kostadinov ka njoftuar se pas votimit të Ligjit për gjuhët janë duke u përballur me kërcënime dhe ofendime.

“Të nderuar qytetarë

Pas votimit PËR ligjit për gjuhët, u bëmë cak i kërcënimeve të lloj-llojshme, mallkimeve ndaj nesh dhe familjeve tona. Nuk kam ndërmend t’i dënoj njerëzit, përkundrazi jetojmë në shoqëri demokratike ku kemi lirinë që për disa tema të pajtohemi, kurse për disa të mos pajtohemi”, ka shkruar mes tjerash Kostadinov.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.