Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës

Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës

Velia Ramokosvski doli nga burgu, ja si duket pas 7 viteve
Për të hyrë në Evropë, marokeni i ri rrezikon jetën duke i kaluar 230 kilometra poshtë autobusit (Video)
Hungaria mbështetje Maqedonisë për në BE dhe NATO
Shqiptarët në pritje të pensioneve sociale. Ja kur do realizohet

Komisioni Rregullator Energjetik (KRRE) ka publikuar çmimet e reja me pakicë të derivateve të naftës.

Kwsisoj sipas vendimit çmimi i benzinës nuk lëvizë dhe mbetet i njëjtë, kurse pritet që të rritet çmimi i naftës për gjysmë denari për litër.

Çmimi me pakicë për Eurodiesel (D-EV) do të bëhet 47 denarë për litër, kurse vaji ekstra i lehtë për amvisëri (EL-1) do të jetë 35.5 denarë për litër.

Eurosuper (BS-95) mbetet 60.5 denarë për litër, kurse Eurosuper (BS-98) mbetet 62.5 denarë për litër. Mazuti M-1 NS do të shitet për 24.187 denarë për kilogram.

Këto çmime përshtaten sipas lëvizjes së çmimit të naftës në bursat ndërkombëtare.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.