Kjo do të jetë drejtoresha e re e Klinikën e Gjinekologjisë në Shkup

Kjo do të jetë drejtoresha e re e Klinikën e Gjinekologjisë në Shkup

Ivanovski: Në këtë shekull në Maqedoni nuk arritëm të bëjmë regjistrimin e popullsisë
Vllasi: Kriza në Maqedoni rrezikon shtetin dhe rajonin
ARRESTOHET SHQIPTARI NË MURIQAN, DREJTONTE MEGANE III, RROTA 100 MIJË EURO
Tentojnë të kalojnë kufirin, njëri me makinë të vjedhur e tjetri më 32.560 euro

Viktorija Jovanovska do të jetë drejtoresha e Klinikës së Gjinekologjisë në Shkup.

Ajo vjen në këtë detyrë pas largimit të drejtoreshës së deritanishme, Marija Haxhi Lega.
Sipas informacioneve të portalit Fokus, mbrëmë është sjellë vendim për ndërrimin e disa drejtorëve në Klinikën e Shkupit dhe në disa spitale tjera nëpër qytetet e vendit.

Ministri I ri I shëndetësisë, Arben Taravari ka premtuar ndryshime rrënjësore në shëndetësi dhe ndërrimin e kuadrove udhëheqëse. (INA)

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.