Komiteti Paraolimpik i Kosovës organizon Lojërat Mini-Olimpike 2017

Në radhë spektakli në Ferizaj
Viktimat në Londër, kombëtarja e Arabisë Saudite nuk mban një minutë heshtje
Acar, lodhje, duar të shkatërruara. Fotoja tronditëse e kampionit olimpik
Canolli vendosi rekord në Zym


Komiteti Paraolimpik i Kosovës organizon Lojërat Mini-Olimpike 2017
Komiteti Paraolimpik i Kosovës, me përkrahjen e Misionit të OSBE-së në Kosovë dhe KFOR-it, do të organizojë nesër në Vushtrri Lojërat Mini-Olimpike 2017, për të rinjtë me aftësi të kufizuara.

Më shumë se 500 pjesëmarrës, duke përfshirë personat me aftësi të kufizuara, anëtarët e familjeve të tyre, përfaqësues të institucioneve, organizata lokale dhe ndërkombëtare, si dhe vullnetarë nga e gjithë Kosova do të garojnë dhe do të tregojnë talentet e tyre……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.