12 C
Skopje
September 26, 2018
Informacione Vendi

Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka pritje të gjata në kalimet kufitare

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore sot po zhvillohet nëpër rrugë të thata, ndërsa intensiteti i komunikacionit për shkak të pushimeve verore është rritur.

Nga LAMM informojnë se në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe për dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shoferët të inkuadrohen me kujdes dhe me shpejtësi të përshtatur dhe respektim të sinjalizimit të vendosur në rrugë.

Në grykat malore është e mundur rrëshqitja e dheut, veçanërisht në akset rrugore: Koçan – Makedonska Kamenicë – Dellçevë, Vinicë – Berovë, Gostivar – Strazhë, Mavrovë – Dibër – Strugë, Demir Kapi – Udovë, Katllanovë – Veles, Krushevë – Demir Hisar dhe Resnjë – Bukovë./Telegrafi/

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Zaev: Me një amendament në Kushtetutë do të ndryshohen katër gjëra

shprehja

Zaev: Një votë më shumë “kundër, anulohet Marrëveshja me Greqinë

shprehja

LDK dhe VV bojkotojnë grupin punues për Projektligjin për mbrojtjen nga ndotja e ajrit

shprehja