Konkurs për vende punë në supermarketin IDEAL në Shkup

Reagon kryetari i forumit rinor të BDI-së, të largohet Manjallovski nga partia
Pse është Gjyshja më e klikuar (VIDEO)
SHBA-ja: Turqia është mike e besueshme e Amerikës
Atalanta: Berisha, çështje e mbyllur

Zinxhiri i marketeve “IDEAL” nga Gostivari, vazhdon të zgjerohet edhe në Shkup, kryesisht në fushë Tophane. Marketi IDEAL gjithashtu hap konkurs për kasiere dhe menaxher, të gjithë të interesuarit mund të paraqiten në numrin e telefonit: 070378888 çdo ditë nga ora 10:00-22:00

tel: 070 378 888
Email: bajrokompanii@outlook.com

1 2

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.

KOMENTO