Kumanovari i bën paratë për në Haxh nga 10 denarë prej “hekuri” (FOTO)

Kumanovari i bën paratë për në Haxh nga 10 denarë prej “hekuri” (FOTO)

Luani tenton të hajë makinën
Shpallet i vdekur tre herë, gërhet në tavolinën e autopsisë
Nxjerr arushën në shitje në internet, por bariut shqiptar nuk ia merrte mendja se cfarë do i ndodhte
A e dini çfarë ndodh nëse e shkruani këtë numër në Google?

Mina Mustafa i riu nga Hotla e Kumanovës i ka grumbulluar paratë për të shkuar në Haxh këtë vit. Ai këto kursime i ka bërë duke tubuar nga 10 denarë dhe 50 denarë monedhë apo hekuri siç thuhet në gjuhën popullore.
“Kur njeriu është i vendosur e bën, ja edhe unë vendosa që të kursej nga 10 denarë dhe 50 denarë varësisht prej ditëve dhe ja arrita qëllimit që këto para të jenë për të shkuar në Haxh dhe të vizitojë vendin e shejntë Qaben” thotë për TetovaSot Mustafa i cili ndjehet i lumtur që i është mundësuar që këtë vit të jetë në mesin e shumë haxhinjlve në Mekke.

Ndryshe çdo vit shtohen të rinjët që shkojnë në Haxh nga vendet e botës por edhe nga vendet shqiptare./TetovaSot/

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.