Ky është babai i njeriut më të fortë në Kosovë

Rrahmani fiton medaljen e artë
KOK-u aplikon në SO të KON-it në kurset e avancuara për trajnerë të 10 federatave
Lëndimet e muskujve adductor, pubalgjia, rehabilitimi i tyre tek sportistët dhe rikthimi në sport.
Pejanët më të suksesshmit


Ky është babai i njeriut më të fortë në Kosovë
Bujar Muli si zakonisht përkujdeset për befasi të shumta sidomos po punon me zell të shtuar që brenda një periudhe të shkurtër të thyejë edhe një rekord.

Ai është i njohur jo vetëm në Kosovë si njeriu që ndal me duart veturën pavarësisht sa i jep gaz apo që ngritë me shpinë traktorin ose me gjoks shtynë pesë veta që janë të gjithë të rreshtuar në njërën anë. Ai nga postuar një foto me babain e tij duke pirë çaj dhe seç merret vesh ai e……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.